Laura Cosoi, declaraţii inedite despre viaţa de familie! Actriţa a vorbit prima oară despre copii!

Sursa foto Arhiva

Laura Cosoi s-a căsătorit cu alesul ei, Cosmin Corticăpean, în urmă cu două luni, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată. Actriţa parcă trăieşte altă viaţă de când a devenit o femeie măritată, iar acum se pregăteşte de pasul următor.

Frumoasa actriţă a vorbit pentru Antena Stars pentru prima oară despre familie, carieră şi posibilitatea de a îşi lărgi familia.

"La 30 de ani ştiam că voi avea o familie şi copii. Merg deja spre 34 de ani şi nu am copii, dar am o familie foarte frumoasă. O familie adevărată e cea care se construieşte şi se aşează în parametrii fireşti şi reali, fără să faci un efort să îi acorzi atenţie, trebuie să fie mereu prioritară , mereu trebuie să găseşti timp pentru familie. Dacă trebuie să fiu casnică voi face şi asta, dar, am alte aşteptări de la mine dar nu am nicio problema cu persoanele care fac asta. mămicile să stea acasă, care au şi mulţi copii, şi mai bine. să stea acasă. Când voi fi mama, probabil mă voi opri, poate da, poate nu, nu m-am văzut casnică, dar nu înseamnă că nu voi fi. Când voi fi mama, probabil mă voi opri, poate da, poate nu, nu m-am văzut casnică, dar nu înseamnă că nu voi fi", a spus Laura la Antena Stars. 

Cine este Laura Cosoi?

Laura Cosoi este o actriţă româncă care s-a născut pe 2 ianuarie 1982 în Iaşi. Aceasta a debutat în televiziune în 2002 cu rolul Adinei din serialul "La Bloc". În 2005, a jucat în serialul "Fete cu lipici" şi în anul 2007, o vedem pe Laura în ipostaza unei tinere ambiţioase pe nume Mara Soare, în serialul de televiziune "Cu un pas înainte".

T.S

Citeşte şi:

Laura Cosoi, ciufulită şi nemachiată, pe mâna unui bărbat. Aşa rar ai văzut-o!

Cosmin Curticăpean are ce să vadă! Priveliştea de milioane pe care a avut-o în vacanţă! Laura Cosoi, topless

Laura Cosoi, cu sfârcurile la vedere în cea mai nouă şedinţă foto


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro