Laurette a rupt tăcerea în legătură cu relaţia amoroasă pe care o are cu Ion Ţiriac! Mulatra a ajuns la capătul răbdării

+4 click pentru
galerie

foto: facebook

Laurette s-a săturat de zvonurile privind relaţia ei de iubire cu Ion Ţiriac. Mulatra s-a săturat de vorbele tuturor, aşa că s-a hotărât să spună tot ce se întâmplă cu ea în această perioadă.

Laurette a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care vorbeşte sincer despre toate zvonurile referitoare la faptul că s-ar iubi cu milionarul Ion Ţiriac.

Mulatra a spus că nu-i pasă de ce spune lumea şi că indiferent de atitudinea oamenilor faţă de ea, va arăta respect tuturor. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că a suferă din dragoste şi că nu trebuie să fie condamnată pentru ceea ce face deoarece nu ştie nimeni problemele cu care se luptă.

"Nu îmi pasă cum mă vede lumea, fiindcă ştiu foarte bine criteriile superficiale după care se pun etichetele. Nu mă supăr atunci când unii se grăbesc să mă judece, pentru că ştiu deja că cel mai mult şi mai aspru judecă şi bârfesc tocmai aceia care mă cunosc cel mai puţin şi tocmai aceia care nu sunt cu nimic mai presus din punct de vedere moral decat mine. Nu mă afectează judecăţile de valoare care se emit asupra mea şi nici agresivitatea cu care unii caută să mă distrugă. Nu mă tem de cei care încearcă să îmi facă rău fiincă ştiu că un om rău va fi întodeuna mai slab decat mine. Ştiu foarte bine că oamenii slabi nu pot mai mult decât să judece şi că numai oamenii puternici au capacitatea de a înţelege, de a tolera, de a ierta şi de a ajuta la evoluţia altora. Nu datorez lumii decât respectul şi nu cred că mă poate acuza cineva de lipsă de respect. Dar nu mă voi justifica în faţa nimănui pentru alegerile mele, pentru felul în care îmi administrez viaţa şi pentru omul care aleg să fiu. Sunt o mamă, singură care face eforturi neştiute de nimeni că fetiţa mea să aibă tot ce are mai bun. Am iubit sincer şi am avut încredere în oamenii, care în momente de slăbiciune au profitat de sinceritatea mea. Dar am învăţat din greşeli, cu toţi greşim şi dacă cineva este fără de păcat să arunce primul piatră. Nu ştie nimeni problemele mele personale şi prin ce trec. Îmi pare rău că atunci când ai probleme oamenii îţi întorc spatele şi puţini sunt cei care rămân alături de tine.", le-a spus Laurette prietenilor ei virtuali.

Are o fiică

Laurette a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena. Copila s-a născut pe 9 decembrie 2011, la ora 09:45. Serena Luce Maria a venit pe lume, în urma unei operaţii de cezariană.

A.E.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro