VIDEO / Laurette, însărcinată? Detaliul care a pus-o pe gânduri până şi pe mulatră

foto: facebook

Laurette, însărcinată? Mulatra a avut parte de un eveniment surpriză, care a pus-o pe gânduri şi a făcut-o să se întrebe dacă nu cumva ar putea să aştepte un copil.

Laurette a fost surprinsă de reporterii Antena Stars la shaorma. Fotomodelul a spus că s-a trezit cu o poftă teribilă de acest preparat fast-food şi a ajuns să se întrebe dacă nu cumva poate fi primul semn că ar fi din nou însărcinată.

"Am zis să las dietele la o parte şi să-mi iau şi eu o shaorma cu de toate. Sosurile nu sunt bune, dar sunt atât de gustoase. Vreau una mare, mare. Mănânc shaorma o dată pe an. După ce mănânc asta, merg la sală. Cred că am aşa nişte pofte! Cine ştie, cine ştie! Serena spune mereu că-şi doreşte un frăţior sau o surioară, dar mai negociem", a declarat Laurette la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Laurette şi Mihai au împreună o minune de fetiţă, pe nume Serena. Cei doi s-au despărţit şi s-u împăcat de nenumărate ori, ajungând chiar la Tribunal unde şi-au disputat custodia fetiţei.

Citeşte şi:

Laurette, despre împăcările cu tatăl fetiţei! Motivul uluitor pentru care acceptă relaţia cu năbădăi şi terorile bărbatului

A legat-o la mâini şi apoi i-a spus să se aplece! Ce i-a făcut Mihai Morar lui Laurette, în direct?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro