Laurette şi Mihai s-au despărţit din nou şi au pus casa la vânzare: "Ne-am dat seama că nu putem să stăm sub acelaşi acoperiş!"

Laurette şi Mihai au avut o relaţie cu năbădăi, iar acum s-au despărţit din nou. Bruneta a făcut anunţul, în direct, la "Star Matinal".

Invitată la emisiune, Laurette s-a dat de gol şi a spus că vrea să vândă casa din Corbeanca. Cei doi vor să împartă câştigul şi să-şi vadă fiecare de drumul lui.

"Eu mi-am dorit să slăbesc. Nu ne-am certat, dar suntem în relaţii ok. Fetiţa mea nu mai vrea la grădiniţă, plânge când o duc. E dependentă de mine. Nu vrea rochiţe, îi plac hainele de băieţei. Eu nu gătesc pentru Mihăiţă. La câte mi-a făcut nu mai merită nicio cină romantică. Vreau să-mi vând casa din Corbeanca. E a mea şi a lui Mihai. Ne-am dat seama că nu putem să stăm sub acelaşi acoperiş. Caut cumpărător. Casa e la 147.000. Are trei dormitoare la etaj cu dressing, e semi-mobilată", a declarat Laurette, luni, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Laurette şi Mihai au împreună o minune de fetiţă, pe nume Serena. Cei doi s-au despărţit şi s-u împăcat de nenumărate ori, ajungând chiar la Tribunal unde şi-au disputat custodia fetiţei.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Laurette, despre împăcările cu tatăl fetiţei! Motivul uluitor pentru care acceptă relaţia cu năbădăi şi terorile bărbatului

A legat-o la mâini şi apoi i-a spus să se aplece! Ce i-a făcut Mihai Morar lui Laurette, în direct?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro