Lavanya are viaţă grea în casa lui Arnav! Se va descurca cu probele la care este supusă

Nani stabilește reguli stricte pentru Lavanya, iar Khushi îi cere lui Shyam să o ajute să îşi caute un loc de muncă. Între timp, Nani este foarte nefericită când o vede pe Lavanya că soseşte acasă. Ea refuză categoric să o lase să rămână în camera lui Arnav, iar acest lucru îl deranjează foarte mult pe Arnav și amenință că va pleca de acasă. Cu toate acestea, Shyam îl consolează și îi cere să ia în considerare şi decizia lui Nani.


Manorama o avertizează pe Lavanya despre faptul că Anjali îi cere lui Nani să îi dea o șansă de a dovedi că este sinceră. Lavanya este șocată să știe că Nani intenționează să o testeze. Arnav este furios atunci când află că Nani pune sub semnul întrebării abilităţile lui Lavanya de a gătit. Pe de altă parte, Khushi și Payal decid să plece în Lucknow. Cu toate acestea, decizia lui Anjali de a-i satisface dorinţa lui Khushi îi şochează pe Arnav și Shyam.


Arnav este un om de afaceri foarte bogat, reprezentant ONU, dar și destul de arogant. Nu crede în iubire sau în Dumnezeu. Arnav este foarte apropiat de sora lui, Anjali. Kushi este o fată simplă și tradițională din Lucknow, care este valoarea unei relații adevărate. Ea în crede iubire, și în relația fiecăruia cu Dumnezeu. Cei trei, Arnav, Anjali și Kushi au fost afectați de trecut, iar asta le-a influențat destul de tare și viitorul. Din prima întâlnire, Arnav și Kushi se urăsc reciproc, dar cei doi au mai multe întâlniri, datorită relației dintre familii, iar eu se apropie cu timpul, unul de celălalt.

Citeşte şi:

Stă cu Lavanya, dar gândul îi zboară la altă femeie! Ce are de gând să facă Arnav?

Abhi şi Pragya, mai jucăuşi ca niciodată! Ce pun cei doi la cale, pentru a se surprinde

Tannu a fost demascată! Ce va face Abhi, acum, când a aflat tot adevărul?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro