Lavinia Pîrva a apărut în public cu burtica la vedere şi a vorbit despre sarcină: "Vă spun când fac un copil"

+6 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva © Instagram

La ultima sa apariţie în public, soţia lui Ştefan Bănică, Lavinia Pîrva, a ales o ţinută all black, foarte sexy, dar un mic detaliu a captat atenţia tuturor. Deşi aratăt extrem de bine şi este într-o formă de zile mari, o mică burtică începe oare să se contureze?!

Lavinia Pîrva se mândreşte cu forme de invidiat, dar rochia mulată, neagră, pe care a ales să o poarte lăsă la vedere o burtică mică şi cum în ultima perioadă au apărut zvonuri că vedeta este însărcinată, ne întrebăm dacă nu cumva acest lucru este adevărat. 

Invitată într-o emisiune TV, Lavinia Pîrva a ales să vorbească despre cele mai fumoase lucruri din viaţa sa care s-au întâmplat în ultimii 10 ani, dar şi despre starea de sănătate a soţului ei care a fost operat de curând de apendicită.

"Am realizat şi am făcut multe lucruri chiar frumoase în ultimii 10 ani din viaţă, mi-am cumpărat un apartament, am adoptat un căţel pe care îl iubesc ca pe copilul meu, am cântat, am avut spectacole, am compus, m-am căsătorit. Sunt multe lucruri importante. Este important să facem lucruri bune şi frumoase, să rămână şi ceva în urma noastră... au fost şi lucruri triste. A avut o mică problemă, dar Ştefan e foarte bine, s-a rezolvat foarte uşor şi totul e foarte bine acum. a declarat Lavinia Pîrva.

Deşi nu a confirmat zvonurile privind sarcina, Lavinia Pîrva a promis că va împărtăşi în public vestea cea mare. 

"Vă spun, când o să fac un copil." a mai completat artista. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro