Lavinia Pîrva, detalii ULUITOARE despre nunta cu Ştefan Bănică jr.: "Cununia religioasă a avut loc în România!"

+4 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva şi Bănică © Instagram

Lavinia Pîrva a dezvăluit detalii incredibile din viaţa sa şi a lui Ştefan Bănică Jr. Artista a oferit informaţii despre căsătorie şi a povestit lucruri nemaiştiute până acum.

Invitată într-o emisiune tv, Lavinia Pîrva a vorbit despre nuntă, despre căsătoria religioasă, dar şi despre momentele speciale din ziua în care şi-a unit destinul cu Ştefan Bănică.

"Nu mă simt diferit absolut deloc. Sunt la fel de fericită, de ok, nu am simţi o mare diferenţă, sigur că m-am bucurat că am trăit un moment superb.  Nu a fost nuntă secretă, au fost alături de noi oamenii pe care i-am iubit. Considerăm că lucrurile de genul ăsta trebuie să rămână pentru noi şi pentru cei care chiar se bucură cu adevărat atunci când faci un lucru frumos", a spus aceasta.

Fără să vrea, artista a mai dezvăluit un secret despre nunta sa cu Ştefan Bănică Jr. Întrebată dacă nu le-a fost greu să facă cununia religoasă în altă ţară, aşa cum s-a întâmplat în cazul cununiei civile săvârşită în Bulgaria, aceasta a scăpat porumbelul.

"Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi. Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar.", a adăugat Lavinia Pîrva.

Întrebată unde va petrece împreună cu soţul luna de miere, artista nu a oferit un răspuns clar, ba chiar a glumit pe seama asta. "Noi mereu suntem în luna de miere", a spus artista.

Soţia lui Şefan Bănică Jr. a vorbit şi despre venirea unui copil în viaţa cuplului. Aceasta spune că ea şi soţul său nu au planuri şi îşi doresc să se întâmple atunci când va vrea divinitatea.

"Urmează primul Crăciun de femeie maritată. Nu cred că va fi diferit pentru că noi ne iubim la fel. Cred ca va fi diferit când va apărea copilul. Acum suntem în legalitate şi avem voie. Sigur că se va întâmpla asta atunci când va vrea Dumnezeu. Dumnezeu pot fi eu, tu, oricine poate fi", a mai spus Lavinia Pîrva.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro