VIDEO / Lavinia Pîrva dezvăluie secretele unui stil de viaţă sănătos! Cum se menţine în formă

foto: facebook

Lavinia Pirva a fost subiectul tabloidelor privind silueta ei de nenumărate ori. Artista susţine că sunt numai răutăţi şi mărturiseşte că are un stil de viaţă sănătos, care o ajută să-şi păstreze silueta perfectă.

Când vulpea nu ajunge la struguri, spune că sunt acri! Lavinia Pîrva a fost criticată de presa tabloidă că ar fi pierdut lupta cu kilogramele, însă artista spune că este vorba despre răutăţi. Cântăreaţa a mărturisit că nu ţine dietă, însă că are grijă la ceea ce mănâncă şi când mănâncă.

"Nu ţin dietă. De obicei, nu mănânc după ora 18:00. Nu am fost niciodată mai grasă. Am oscilat 1 kg plus, minus. Însă întotdeauna am avut grijă şi nu mănânc seara după ora 18:00. Fac şi sport, dar nu am d-astea: să ţin diete. Am învăţat să am un stil de viaţă sănătos. Îmi fac smoothie, beau apă alcalină. Îmi place iarna să schiez, îmi place să merg la echitaţie. Facem lucruri împreună, că doar suntem împreună. Gătesc atunci când am timp şi o fac cu mare drag", a declarat Lavinia Pîrva la "Star Matinal", la Antena Stars.

Întrebată despre plnurile de viitor şi despre posibilitatea de a deveni mămică, Lavinia a spus că este extrem de ocupată: "Nu ştiu, nu m-am gândit la asta. Atunci când va fi momentul, probabil că voi deveni şi eu mămică. Mă doare sufleţelul că nu sunt tot timpul cu căţelul meu, care acum se află la mama. El este nepoţelul mamei mele. L-a pus în camera mea. Mama îmi spune că el le ocupă tot timpul. Eu sunt un om mare cu suflet de copiii. Am şcoala şi un studio de dezvoltare aritstică, unde copiii au ocazia să înveţe să-şi producă propriul lor cântec. Am fost surprinsă să văd sunt extrem de creativi. Acum, se desfăşoară o preselecţie pentru videoclipul piesei pe care o voi lansa în iarnă împreună cu ei. Nu sunt singură la şcoală. Mie îmi place să spun că sunt sora lor mai mare. Mă simt bine înconjurată de copii. Acum, mă pregătesc să mă duc la un eveniment de Halloween, unde copiii vor primi premii pentru costumele lor. Copiii sunt prietenii mei. Sper ca aceşti copiii de la şcoala mea să crească şi să-mi devină parteneri de scenă sau colegi. ".

Iubita lui Ştefan Bănică jr. mărturiseşte că, deşi este extrem de ocupată, îşi rezervă timp şi pentru activităţi de suflet, care s-o încarce cu energie pozitivă.

"De curând, am fost la ţară, la bunicii mei. M-am plimbat cu bicicleta făcută de taica, cum îi spun eu, şi asta m-a încărcat cu energie. Când eram mică, eram un copil răsfăţat. Niciodată nu am fost un copil care am cântat în faţa oglinzii cu peria de păr. Părinţii au văzut că am talent şi m-au îndrumat în acest sens. La şcoală, eram piesa de rezistenţă, pentru că mă puneau să interpretez multe cântecele, a spus Lavinia Pîrva.

În viaţa profesională, toate-i merg ca pe roate: "Am în lucru foarte multe proiecte, piese foarte, foarte bune. Citesc. Este o terapie extraordinară. Mă simt bine acum. Am evoluat, zic eu! Sunt credincioasă, merg la biserică - sunt lucruri care mă încarcă, îmi dau energie".

Lavinia Pîrva  se iubeşte cu Ştefan Bănică jr. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ștefan Bănică jr. este un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film și teatru român. Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro