Lavinia Pîrva se pregăteşte să devină mamă, în 2018

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva este pregătită să devină mamă © Facebook

Soţia lui Ştefan Bănică, Lavinia Pîrva, susţine că are numeroase planuri de viitor, atât din punct de vedere familial, cât şi profesional. Cu toate că nunta sa cu Ştefan Bănică a avut loc în secret, iată că venit în sfârşit momentul când Lavinia Pîrva se declară pregătită să devină mamă.

Cântăreaţa a finalizat anul cu numeroase reuşite în ceea ce îi priveşte cariera, dar se gândeşte şi la un copil alături de soţul său.  După căsătoria care a avut loc în secret, în Bulgaria, Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică sunt pregătiţi să devină parinţi.

Recent, Lavinia a mărturisit că printre planurile de viitor se enumeră şi un copil. 

Şi asta nu e tot. O viitoare colaborare în plan artistic cu soţul său nu este exclusă, însă în eventualitatea în care vor lansa o piesă împreună, aceasta trebuie să fie ceva unic, în duet.

Faptul că îşi doreşte să devină mamă este o mărturisire despre care Lavinia Pîrva spune că doar Dumnezeu poate alege momentul oportun.

"Când vrea Dumnezeu (n.r. un copil). Momentan, am o şcoală de dezvoltare artistică pentru copii. Ce vrea Dumnezeu, sănătoşi să fie", spunea soţia lui Ştefan Bănică jr. Ulterior, planurile cântăreţei s-au schimbat considerabil. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro