Le ştii numele de scenă, dar uite cum au fost botezate vedetele din ţara noastră! Steliana, Angelica... şi multe alte surprize!

Majoritatea vedetelor şi în special artiştii din lumea întreagă folosesc un nume de scenă, dar te-ai întrebat vreodată ce scrie în buletinul celor pe care îi admiri?

Şi noi am fost curioşi să vedem cum au fost botezate unele dintre cele mai apreciate artiste din România şi iată surprizele din actul de identitate.

Andreea Georgiana Antonescu. Este o cântăreață româncă. Și-a început cariera la vârsta de 6 ani, când era un concurs la Galați, "Și eu voi fi o stea".

Anda Angelica Adam. Este o cântăreață româcnă de muzică pop, dance și R&B. Și-a început cariera în 1999, după ce a colaborat cu trupa rap R.A.C.L.A., pentru cântecul "Nu mă uita".

Alexandra Irina Măruță. Este cunoscută sub numele de scenă Andra şi este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B.

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel, care de la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite.

 Alina Steliana Puşcaş. Este model şi prezentatoare de televiziune. A devenit mămica unui băieţel pe nume Alexandru şi este moderatoarea emisiunilor "Te cunosc de undeva" şi "Splash vedete la apă", de la Antena 1.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Antonia, fără chiloţi? Imaginea cu artista a pus imaginaţia domnilor la grea încercare

VIDEO / "Într-o seară, stau în bratele a 30-50 de bărbaţi". Cine e blonda celebră care se laudă cu astfel de performanţe la 48 de ani

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro