Legătura dubioasă dintre Otilia Bilionera și un arab înarmat până in dinți! Avem dovada

+4 click pentru
galerie

Otilia Bilionera pare să fie un adevărat magnet pentru tot felul de bărbați. Și, când spunem asta ne referim la faptul că, atunci când este plecată prin țări islamice, își face tot felul de amici suspecți.

Așa s-a petrecut și de curând, pe când vedeta noastră a cântat în Pakistan. Iar acolo, în ciuda faptului că ea e creștină, bărbații s-au înghesuit să se fotografieze cu ea și, unii mai îndrăzneți, privind-o în ochi, i-au cerut acceptul de conturile de socializare, unul dintre aceștia fiind și acceptat. Iar printre aceștia, un mare fan al ei, pare să fie suficient de suspect pentru a i se pune o groază de întrebări în momentul în care intră în vreuna din țările care luptă împotriva terorismului. Nu de altceva, dar pakistanezul cu pricina pare să fie un fan înfocat al armelor de foc, fotografiindu-se în diverse ipostaze cu un pistol mitralieră și cu o privire din care dragostea față de aproape părea să lipsească cu desăvârșire. Mai mult, el pare să fie mare admirator al unui lider inslamist din Pakistan, lucru care, de altfel, nu îl ascunde deloc, printre fotografiile cu arme de foc strecurându-se o mulțime de fotografii în care își exprimă atașamentul față de acesta.

Are o pasiune nestăpânită pentru turci
De curând, înainte ca problemele de sănătate să o ducă pe masa de operație, Otilia Bilionera a trăit, la intensitate maximă, emoțiile unei cereri în căsătorie, ea și Sinan Ackil formând, probabil, cel mai iubit cuplu din Turcia. De altfel, Otilia pare să se îndrăgostească doar de turci, ultimele trei relații ale acesteia fiind cu bărbați din acea țară. Iar înainte de Sinan s-a iubit cu Angel, un multimilionar din Istanbul, bărbat care ar fi făcut orice pentru artista de la noi, dar care a fost părăsit pentru că devenise prea posesiv. Sinan Akcil este unul dintre artiștii turci care se bucură de un succes fantastic la el în țară. Cântărețul de 36 de ani a dat lovitura după ce, în 2009, s-a clasat al patrulea la Eurovision. El a ajuns în presa tabloidă după ce s-a iubit cu Alexandra Rodrigues, fosta iubită a lui Justin Bieber.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din tară, dar si din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro