Legătura emoţionantă dintre Cezar Ouatu şi Mădălina Manole! Te-ai fi aşteptat la asta?

Emoţionant! Contratenorul Cezar Ouatu se numără printre artiştii din România care merg frecvent la mormântul Mădălinei Manole. Chiar dacă nu a cunoscut-o personal pe "Fata cu părul de foc", artistul îi aprinde o lumânare de fiecare dată când merge în Cimitirul Bolovani, din Ploieşti, acolo unde este înmormântat şi tatăl său.

"Tatăl meu e înmormântat acolo şi, când am ocazia, mai ales când urmează momente importante, mă duc şi vorbesc cu el. E mai prezent ca niciodată, e peste tot. Eu, personal, mă mai opresc la mormântul Mădălinei, dar nu împreună cu altcineva. Trec pe la mormântul Mădălinei în drum spre cel al tatălui meu, care e mai izolat şi de care eu am grijă. Simt, ca de la artist la artist, că trebuie să mă opresc şi să aprind o lumânare... Din păcate, n-am avut ocazia să o întâlnesc pe Mădălina Manole. Cred în existenţa altor legături mai presus de cimitir", a spus Cezar Ouatu pentru Ring.

Mădălina Manole a murit 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită fără suflate în locuința ei, după ce a înghițit un pesticid foarte toxic numit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro