Legături neștiute între Gabi Torje și interlopi celebri din Timișoara! Foto BOMBĂ

+2 click pentru
galerie

Gabriel Torje este unul dintre cei mai buni mijlocasi romani ai momentului © Facebook.com

Gabi Torje este unul dintre cei mai buni mijlocași ai naționalei României. Cu toate acestea, ieșirile lui în decor au fost destul de multe, episoadele în care a dat dovadă de comportament nesportiv făcând, de-a lungul anilor, deliciul presei.

De-a lungul timpului, Gabi Torje a fost unul dintre jucătorii simbol ai Timișoarei, el lansându-se, de altfel, sub bagheta ”Regelui” Hagi la echipa-fanion a orașului de pe Bega. Iar succesul pe care îl avea în teren dârzul mijlocaș l-a făcut, evident, un personaj mai mult decât apreciat și în lumea interlopă a Timișoarei, liderii acesteia întrecându-se în a-i intra în grații fotbalistului. 
Și, spun sursele noastre, nu cu foarte mult timp în urmă, pe când deja Torje juca în străinătate, între el și Sorin Udrea, unul dintre cei mai temuți interlopi ai Timișoarei, s-a legat o prietenie extrem de strânsă, mijlocașul întâlnindu-se cu acesta de fiecare dată când ajungea în oraș. De altfel, mărturie stă chiar și una dintre fotografiile intrate în posesia Spynews.ro, în care Gabi Torje stă la masă cu mai mulți ”controversați oameni de afaceri” din Timișoara, umăr la umăr cu Sorin Udrea, ținându-l chiar după gât, semn că amiciția lor era una foarte, foarte apropiată.
Sorin Udrea fost condamnat anul trecut, de Curtea de Apel Timisoara, la 6 ani și opt luni de închisoare pentru o listă impresionantă de infracțiuni. Pe atunci, Sorin Udrea, alături de câțiva ”locotenenți” de-ai săi, au dispărut din România, ei fiind prinși, câteva zile mai târziu, în localitatea Sirmeone si incarcerat în închisoarea din Canton Mombello. Ulterior, avocații săi au solicitat Biroului de Executări Penale de la Curtea de Apel Timișoara acordul ca pedeapsa să fie executată într-un penitenciar din Italia. În conditiile în care soția acestuia, Gabriela, este rezident italian, având domiciliul stabilit în Peninsulă, cererea a primit aviz favorabil.
 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro