Legea antifumat, ocolită cu grație! Vezi la ce tertip au apelat patronii cluburilor pentru a-și păstra clientela fumătoare

Legea antifumat este, cu siguranță, una dintre cele mai controversate legi ale anului, ea împărțind sociatatea în două categorii. Dar fericirea nefumătorilor pare să fie una de scurtă durată pentru că, inventivi din fire, patronii de cluburi din Capitală au găsit soțuția perfectă pentr a-și satisface ”vicioșii” clienți.

Interzicerea fumatului în spaţiile publice le pune încă o dată la încercare inventivitatea românilor. Şi ştim prea bine că de creativitate nu ducem lipsă. Mai exact, de câteva zile încoace, cluburile sunt în fierbere, fiecare organizând tot felul de evenimente. La care, deloc întâmplător, sunt invitați doar fumătorii.
De fapt, pentru a ocoli legea antifumat, patronii cluburilor cu pricina declară că este o petrecere dedicată exclusiv fumătorilor, le intitulează ”Smokers Night”, iar la intrare, așa cum s-a petrecut, într-una dintre serile trecute printr-unul dintre stabilimentele din Centrul Vechi, clienții prezentau, drept legitimație, pachetul de țigări. Iar în momentul în care intrauîn club, pe lângă un pahar plin cu licori bahice aveau permisiunea, spre bucuria lor, să își aprindă și una dintre țigările din pachet pe care să le savureze în timp ce își ”udau” gâtul.
Dar, culmea, nu doar cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului au apelat la tertipurile acestea, ci și unele de fițe, din Nordul Capitalei, care, pe contul de socializare folosit pentru a-și anunța clienții cu privire la petreceri a postat un video extrem de explicit cu privire la petrecerea dedicată fumătorilor care va avea loc. 
În altă ordine d eidei, chiar dacă legea antifumat a intrat în vigoare în urmă cu câteva zile, ea ar putea fi amendată în scurt timp. Un deputat nefumător din România consideră că fumătorii trebuie trataţi la fel de corect ca nefumătorii. Alături de alţi parlamentari, acesta a depus un set de amendamente la legea antifumat care permit fumatul în spaţii special amenajate.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro