Legea e doar pentru ”proşti”! Amanta unui bărbat celebru din showbiz instigă la ură rasială!

© Facebook

În urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate, showbiz-ul românesc a primit o veste bombă! Mihai Chițu a decis atunci să îşi părăsească soția și căminul conjugal pentru Andra Petcu, o brunetă care i-a răpit inima. Câtăreţul şi amanta sa locuiesc acum împreună, însă tânăra nu stă deloc potolită.

Recent, iubita artistului a distribuit pe Facebook două filmuleţe în care apar mai multe persoane care mănâncă porumb fiert pe malul mării. La un moment dat, după ce a terminat de consumat cucuruzul, unul dintre bărbaţii din grupul respectiv a îngropat coceanul în nisip. Indignată de gestul masculului, Andra Petcu a scris: „România! 2017...Țărani peste tot! Cine îi lasă să umble fără lesă?”.

Imediat, prietenii tinerei au început să comenteze această postare. „Eu le-aş împărţi prezervative, să nu se mai înmulţească”, a scris un bărbat. Iubita lui Mihai Chiţi a răspuns: „Degeaba! Alta este soluţia! Să vină Hitler”.

După ce alte persoane şi-au dat şi ele cu părerea faţă de gestul făcut de individul din imagini, Andra Petcu a continuat: „Încă îl aştept pe Hitler”.

Citeşte şi: VIDEO / Vedetele care au uitat de fidelitate pentru câteva ore de iubire! Au înşelat, apoi şi-au "plătit" faptele

Citeşte şi: Zizika, show INCENDIAR în spatele camerelor de luat vederi! Imagini BOMBĂ cu blondina

Fără să îşi dea seama, iubita lui Mihai Chiţu a încălcat legea! Pentru că a folosit numele lui Adolf Hitler, conducătorul Germaniei naziste, în spaţiul public, Andra Petcu ar putea ajunge în spatele gratiilor.

„Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război, precum și fapta de a promova, în public, idei, concepții sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, în sensul art. 2 lit. a), se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”, se arată în Legea nr. 217/2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro