Legionarul Frank Colin, „bau-bau” pentru partenerii de afaceri!

+2 click pentru
galerie

Frank Colin, traficantul internaținal de droguri cunoscut în România ca urmare a căsniciei cu o celebră creatoare de modă din țara noastră, și-ar fi șocat foștii parteneri de afaceri străini după ce le-ar fi făcut nişte demonstrații... inedite.

Surse judiciare au dezvăluit pentru spynews.ro o latură necunoscută a lui Frank Colin, arestat în anul 2015 pe teritoriul Franței, după ce s-a dovedit că făcea parte dintr-o rețea internațională de trafic de droguri de mare risc. După încarcerarea acestuia, autoritățile din România au aflat, de la unii dintre cunoscuții acestuia, că atunci când venea vorba despre afaceri, Colin nu avea nicio slăbiciune şi era deosebit de dur. Fost combatant în temuta Legiune Străină, acesta s-ar fi răzbunat pe un partener de afaceri și i-ar fi aruncat casa în aer după ce ar fi tras în vila acestuia cu un lansator de rachete – poveste care a devenit rapid un soi de legendă urbană.

Un alt episod care pare, mai degrabă, rupt dintr-un film de acțiune, s-ar fi produs în timpul unei negocieri pe care acesta le purta cu un alt bărbat. La un moment dat, Frank Colin l-ar fi întrebat pe interlocutorul său dacă vrea să vadă că este „magician”. Câteva secunde mai târziu, un lunetist ar fi tras cu arma într-o ceașcă de cafea aflată pe masă, semn că o eventuală trădare ar putea să se termine prost. Frank Colin a fost eliberat după ce a executat trei ani și jumătate într-o închisoare de maximă siguranță din Franța, unde, o bună perioadă de timp, a fost păzit în permanență de trei gardieni, de teamă ca nu cumva acesta să încerce să evadeze.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro