Lena Headey ar trebui să apară TOPLESS în "Game of Thrones, dar producătorii au o mare problemă! Vestea care a întristat milioane de bărbaţi

Foto: Captura Youtube

Actriţa Lena Headey, care joacă rolul Cersei Lannister, în serialul "Game of Thrones", ar trebui să apară topless în următorul sezon, însă producătorii au o mare problemă.

Potrivit TMZ, Lena Headez ar trebui să apară topless, într-o scenă în care, potrivit scenariului, trebuie să iasă dintr-o biserică. Până acum, nicio problemă. Informaţia a ajuns la fani, care aşteaptă cu nerăbdare următorul sezon din Game Of Thrones.

Problema este că scena trebuie să se filmeze în Croaţia, în oraşul Dubrovnik, unde Biserica are un cuvânt greu de spus, mai ales în ceea ce priveşte nuditatea în spaţiile publice. Astfel, producătorilor nu li se va permite să filmeze o astfel de scenă.

Lena Headey, topless în filmul Aberdeen

Foto: Captură Youtube

Asta este o mare problemă, pentru că, spun ei, scena este foarte importantă pentru acţiunea serialului şi nu o pot scoate din scenariu.

Având la bază cea mai bine vândută serie de cărți fantasy, serialul ”Game of Thrones” este o poveste despre trădare și nobilimea de pe tărâmul fictiv Westeros unde verile și iernile pot dura ani, iar pofta de putere o veșnicie.

Reprezentanţii HBO US au declarat că serialul Game of Thrones a devenit cel mai popular serial al HBO de până acum, depăşind renumitul "Clanul Soprano".

Sezonul 4 al serialului a avut o medie de 18 milioane de telespecatori pe episod.

CITEŞTE ŞI:

A MURIT actorul J.J. Murphy! Fanii serialului "Game of thrones" sunt în stare de şoc!

O ştii pe actriţa care e "Mama Dragonilor" în "Game of Thrones"? Şi-a schimbat radical look-ul pentru un rol! Vezi cum arată!

A.M.M


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro