Leo Iorga este operat azi, din nou, pe creier: "Frica se învinge cu iubire!"

Leo Iorga a intrat azi din nou în sala de operaţii, urmând să suporte o nouă intervenţie chirurgicală pe creier. Artistul care anul acesta împlineşte 51 de ani a descoperit în 2011 că are cancer şi a ajuns deja la a patra intervenţie pentru stoparea bolii.

Intervenţia chirurgicală a început deja şi este una noninvazivă, adică nu i se va sparge cutia craniană. Leo Iorga a susţinut în urmă cu patru zile un concert cu trupa Pact şi a vorbit, foarte optimist, despre noua încercare pe care trebuie s-o depăşească.

"Important nu e doar să trăieşti, ci şi să ştii pentru ce trăieşti, Da, mi-a fost frică. Frica se învinge cu iubire. Ţelul meu e să mă vindec, în aşa fel încât sâ-mi pot face meseria. Eu am fost foarte marcat de Gabi Cotabiţă şi am fost plăcut surprins când a revenit pe lumea asta", a declarat Leo Iorga pentru Antena 1.

"Este vorba despre un edem apărut ori în urma reapariţiei unei tumori, ceea ce este foarrte puţin probabil, ori în urma tratamentului radiologic, ceea ce se întâmplă fracvent. Este vorba de o luptă permanentă, pentru că fiecare se luptă altfel cu boala lui. La boala asta de care zic eu că am suferit, trebuie să intervii atunci când este cazul. Deja la mine a devenit un fel de rutină", a completat artistul la Antena Stars, în urmă cu câteva zile.

Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer în 2011 şi s-a operat mai întâi la plămâni, iar, mai apoi, la creier.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Leo Iorga, încă o grea încercare! Artistul a vorbit despre a patra intervenţie chirurgicală la care va fi supus


Leo Iorga, scandal cu soţia la semafor!
T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro