Lesbienele de la Roller Sis, aproape de închisoare! Issabela şi Larisa puteau fi condamnate la 7 ani de detenţie! Vezi ce le+a salvat!

Apariţia pe piaţă a unei trupe a căror componente, surori fiind, se sărută în fotografiile de promovare, a stârnit deja multe reacţii din partea opiniei publice.

Ceea ce fetele de la Roller Sis, Issabela şi Larisa, nu ştiu, probabil, este că până acum câteva luni, apariţia unor astfel de imagini ar fi reprezentat o infracţiune. Fotografiile, în care cele două surori sunt îmbrăcate sumar şi se sărută, reprezintă în mod evident dovada unui incest, chiar dacă acesta este făcut de dragul publicităţii. Cu atât mai mult cu cât fetele au anunţat în mod public că au înclinaţii homosexuale. Până la 1 ianuarie 2013, statul român pedepsea incestul cu închisoare de la 2 la 7 ani, însă în noul Cod Civil, redactat în conformitate cu normele europene, actul sexual săvârşit între rude de gradul întâi nu mai este considerat o infracţiune. Evident, condiţia este ca cele două persoane să fie de acord! Iar din imaginile pe care fetele de la  Roller Sis nu reiese că una dintre ele s-ar împotrivi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro