Lesbienele Roller Sis sar la gâtul Lorei: "E o proastă! O credeam fată deşteaptă, dar ne-a arătat că e o p***ă invidioasă!"

+2 click pentru
galerie

Surorile Roller Sis vor să cucerească piaţa muzicală, dar tot ce reuşesc este să scandalizeze. După ce Lora le-a criticat şi a spus că  relaţia homosexuală pe care o promovează nu este decât o formă nefericită de promovare artistică, fetele reacţionează. Şi o fac dur, foarte dur.

"O știți pe Lora ? Ei bine, Lora, pe pagina ei oficială, tocmai a postat un ditamai articolul în care ne judecă și ne condamnă pentru atitudinea noastră deschisă și apartitiile noastre în presă. Poziția noastră e următoarea: Se vede clar că Lora e o proastă altfel nu ne explicăm reacția ei. Pe Lora o credeam fată deschisă la minte, dar ne-a arătat că e o "p***ă invidioasă. Ea nu mai știe cum să-și arate fundul și chiloții la tv sau în orice articol apare și se apucă să ne judece pe noi. Să lămurim un lucru: Ne doare la bască de părerea ta, noi ne distrăm și ne simțim bine împreună", au scris surorile Roller Sis pe Facebook.

Reacţia lor a venit după ce Lora a luat atitudine cu privire la relaţia incestuoasă a acestora şi le-a trimis la psihoterapeut.

"Nu înțeleg cum autoritățile nu fac nimic în legătură cu incestul care este promovat în ultimele zile în România. Așa apare mâine și un pedofil, că e liber să facă ce vrea atâta timp cât fetița sau băiețelul nu se opune sau poate chiar tații cu fiicele, mamele cu copiii lor. Să fie poze multe în ziare că na, "fiecare face ce vrea". S-a mers mult prea departe cu dorința de publicitate. E mare păcat din foarte multe puncte de vedere. Fetele ori sunt bolnavioare și ar fi bine să nu se mai înjure cu oamenii normali, ci să meargă la un psihoterapeut care să le explice frumos ce e în neregulă cu ele, ori fac asta pentru publicitate pentru că cineva le-a "sfătuit" de bine.

Eu sunt în această industrie și ştiu că se poate reuși pe bune, fără astfel de nenorociri, dacă ai talent. Dacă nu ai, stai acasă și gândește-te la un domeniu în care poți pătrunde cu talentul cu care ești înzestrat. Este greșit din atât de multe puncte de vedere și cel mai trist e că fețele cred că lumea e rea și invidioasă. Poate când vor deveni mame vor înțelege ce greșeală au făcut. Dar până atunci, așa ceva, dacă există pe bune sau nu, nu ar trebui să fie permis ca metodă de lansare. Otrăviți ziua oamenilor normali și fericiți cu asemenea atrocități! Nu există "face fiecare ce vrea" fără să se suporte consecințele. Așa poate spune și violatorul și alți dezaxați sexual. De-aia avem legi, să protejeze oamenii normali de asemenea "erori". Pfff...", a scris Lora pe site-ul de socializare Facebook.

Citeşte şi:

Una-i brunetă şi focoasă, alta-i şatenă şi sexoasă, iar gesturile lor au scandalizat o ţară întreagă! Surorile Roller Sis recunosc că sunt lesbiene / Fotografiile incestuoase care te vor şoca

Lora, scandalizată din cauza surorilor lesbiene: "Otrăviți ziua oamenilor normali și fericiți cu asemenea atrocități! Mergeţi la psihoterapeut, sunteţi bolnăvioare!"

Foto: Facebook


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro