Lidia Buble, fără pic de machiaj. "Eşti urâtă!", i-a spus o internaută. Răspunsul ei a venit imediat

+3 click pentru
galerie

captură video

Lidia Buble vorbeşte foarte des cu cei care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare prin live-uri. Cântăreaţa a făcut acest lucru şi astăzi şi a avut parte de nişte discuţii tensionate.

La un moment dat, o fată i-a scris că nu îi stă deloc bine fără machiaj: "Eşti urâtă nemachiată!". "Cred că este mai importantă frumuseţea interioară. Lasă să fii tu frumoasă. Atunci când nu am nimic de făcut prefer să îmi las tenul să respire", a venit rapid răspunsul Lidiei Buble.

Totodată, cântăreaţa a povestit despre câteva momente din copilărie. "Mergeam în spatele blocului cu sora mea şi era o grădină mică a unui om foarte rău. Nu culegea strugurii şi noi săream gardul. Am furat din viţa lui de vie şi a fugit după noi. Am pus lapte pe tot holul casei şi mama era la toaletă. Am sunat-o, a ieşit în fugă din baie, a alunecat şi s-a oprint într-o uşă", a povestit ea.

Lidia Buble şi Răzvan Simion au o relaţie confirmată după ce, în vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro