Lidia Buble, prima poză cu copilul: "Al meu"

foto: facebook

Lidia Buble nu se mai ascunde de nimeni că-şi doreşte să devină cât mai repede mămică. Artista se şi vede ca mamă de băiat şi le-a arătat fanilor şi prima poză cu copilul pe care şi-l doreşte.

Lidia Buble are numai 22 de ani, însă este o femeie hotărâtă, care ştie ce-şi doreşte de la viaţă. Artista a declarat în nenumărate rânduri faptul că este pregătită să devină mamă.

De 8 Martie, de Ziua Mamei, aceasta le-a arătat prietenilor ei virtuali o poză cu un bebeluş, însoţită de mesajul: "Al meu".Să înţelegem că artista îşi doreşte să fie mămică de băieţel?

Se iubeşte cu Răzvan Simion

Lidia Buble trăieşte o poveste de iubire cu Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, care a anunţat la 25 iunie, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Aceasta este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa "Noi simţim la fel", melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

Citeşte şi:

Lidia Buble nu mai arată aşa! Artista şi-a surprins fanii virtuali cu o nouă schimbare de look

Răzvan Simion nu va vrea să vadă această imagine. Lidia Buble i-a sărit în brațe unui bărbat misterios

Lidia Buble, în ipostaza de mămică! Fanii au exclamat imediat: "Ce frumos îţi stă cu un copil!"

Pare o tânără obişnuită, dar dacă o vezi cum arată de la mijloc în jos vei rămâne MASCĂ! Fata a atras privirile tuturor într-un mall din Deva

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro