Lidia Buble şi Răzvan Simion au primit binecuvântarea. Dezvăluirea a fost făcută de cântăreaţă

Lidia și Răzvan Simion / foto: FACEBOOK

Lidia Buble își trăiește povestea de dragoste cu Răzvan Simion departe de țară și de ochii curioșilor, într-o excursie pe care au așteptat-o cu nerăbdare, după un an greu.

Artista se află într-o vacanță exotică, unde se răsfață pe plajă și vizitează obiective turistice celebre. Lidia s-a dat de gol că este cu iubitul ei în vacanță printr-un mesaj sugestiv:”#apus#noi#poveste de dragoste”.

Artista ține mereu legătura cu fanii săi, așa că și din vacanță nu uită să posteze fotografii din locurile pe care le vizitează. Într-o excursie la un templu, Lidia s-a dus într-un maiou și cu părul desfăcut. Ea și-a făcut și un desen pe frunte.

Acesta semnifică faptul că a fost la un templu și că a primit o binecuvântare. Se numește bindi și se face din sindhoo, vermilion roșu. Să fi mers oare Lidia și cu Răzvan ca să se roage și să ceară binecuvântarea pentru povestea lor de dragoste?

Foarte mulți fani i-au observat tatuajul, au întrebat-o ce semnifică și li s-a părut special, însă unii au văzut o cicatrice pe care o are la nivelul sânilor și au întrebat-o ce e cu ea.

 Dragoste mare

După ce și-a ținut relația secretă mai mult timp, Răzvan Simon și Lidia Buble au recunoscut că sunt împreună la sfârșitul lui 2015. De atunci, cei doi sunt de nedespățit.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa "Noi simţim la fel", melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro