Lili Sandu SURPRINDE: "Am câştigat primii bani la 13 ani". N-o să ghiceşti niciodată ce a făcut atunci

Lili Sandu (32 de ani) a dispărut o bună perioadă din peisajul showbiz-ului autohton, după ce s-a mutat în America. Frumoasa brunetă a răspuns la o televiziune unui chestionar altfel. Fosta iubită a lui Bogdan Stelea şi a lui Ion Ion Ţiriac a oferit unele răspunsuri surprinzătoare.

"Romania sau America?". "Amândouă", a spus bruneta, care a mai precizat că stă în ambele ţări în egală măsură. "Cum te menţii?", a mai fost întrebată fata din Tulcea. "Cu sport şi fericire", a răspuns cântăreaţa. "Ţi-e dor de telenovele?". "Mi-e dor de filme romanesti", a spus Lili. "Ce voiai să te faci când erai mică?", a mai fost chestionată. "Oaspete. Mi se părea foarte cool", a venit imediat răspunsul. "Ce vedete ai întâlnit în America?". "Demi Moore, am întâlnit-o la orele de yoga şi mi-a lăsat o impresie foarte bună".

Cea mai "grea" întrebare - "În acest moment ai pe cineva?", a fost însoţită de un răspuns ferm: "Da, cum să n-am pe cineva?". Diva a mai zis că abia aşteaptă să fie mireasă şi că îşi doreşte copii.

Frumoasa brunetă şi-a mai amintit că primii bani i-a câştigat la 13 ani, după ce a vândut roşii în piaţă.. Ultima întrebare - "Cu tocuri sau fără? -, a avut parte de un răspuns care poate da naştere la interpretări: "Prefer tocurile. Dar depinde cât de înalt este el".

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO / Moartea tatălui ei a făcut-o pe Lili Sandu să plece din România! "Pentru mine familia este mai presus de orice"

Cuplu bombă în showbiz! Lili Sandu s-a combinat cu fostul iubit al unei supervedete TV! Cum a pus mâna pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro