Lino Golden, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, și-a dat cu firma-n cap! Cum a fost surprins puștanul / Imagini BOMBĂ

+6 click pentru
galerie

Imagini inedite cu fiul adoptiv a lui Alex Velea! Puștanul a fost surprins de paparazzi Spynews.ro în timp ce se afla într-un mall bucureştean, alături de prietenii săi și ”păcătuia” grav de tot.
 
Lino a ales să facă o pauză de masă. Și, normal, nu s-a îndreptat, așa cum ar spune pe conturile sale de socializare, spre vreun restaurant în care să mănânce alge și pește. Nu, el a văzut un celebru fast-food și, acolo, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a aruncat, lacom, asupra unor burgeri delicioși. Pe care, grăbit din cale afară, i-a înfulecat rapid, doar-doar nu îl vede careva. Ghinion! Reporterii Spynews.ro au fost pe fază. Mai ales că fiul adoptiv al lui Alex Velea avea o freză cel puțin ciudată semănând, de departe, cu o porție de muștar așezată artistic pe niște cartofi prăjiți.


“Mi-am propus să slăbesc într-un timp record. Pe lângă faptul că am o dietă strictă, nu mai mănânc după ora 19. Am reuşit şi datorită sprijinului din partea celor doi artişti şi prieteni, Alex Velea şi Antonia. Alex mi-a spus dintotdeauna ca nu există «nu pot» şi mi-a dat încredere în forţele proprii. Tot el mi-a insuflat dorinţa de a petrece mult timp la sală, iar Antonia mă învaţă mereu cum să mănânc sănătos”, a declarat Lino.
Puştiul, care acum doi ani avea 100 de kilograme, a tras din greu pentru a ajunge la greutatea de astăzi, 70 de kilograme.
Lino este din Braşov, are 19 ani, Puştiul vine dintr-o familie înstărită, însă Alex Velea l-a luat sub aripa lui protectoare şi l-a lansat în muzică la casa lui de producţie, “Golden Boy Society”
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

B.R.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro