VIDEO / Liviu Arteni, mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Israela. "Îmi reproșa lucruri legate de alcool"

+3 click pentru
galerie

Israela si Liviu Arteni © Facebook

Liviu Arteni este răvășit și abia își poate reveni după moartea fostei soții și își aduce aminte cu lacrimi în ochi de femeia pe care a iubit-o necondiționat.

Fostul soț al Israelei Vodovoz mărturisește că a iubit-o mult pe fosta sa soție, chiar dacă lucrurile în relația lor nu mai mergeau bine încă din 2016. 

"Sper să nu-i fi făcut rău că îmi închideam telefonul și nu mai vorbeam cu ea cu zilele. Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool și de felul meu că nu lucram. Eu am lucrat mult, eu la 12 ani eram sătul de muncă. Între noi erau dialogurile astea mult prea tari la care preferam să nu mai zic nimic. Încă din 2016 începuseră să scârțăie lucrurile între noi. Ziceam că o sun când îmi încărcam telefonul, dar stăteam așa două-trei zile ca să își mai revină. Începuse să fie dură relația, ajunsese la cuțit." , a declarat Liviu Arteni, la "Agenția Vip".

După ce Israela Vodovoz a publicat cartea în care a oferit detalii despre comportamentul agresiv al lui Liviu Arteni, acesta a încercat să se schimbe, cu ajutorul unui preot.

"Am subliniat multe în carte, care nu au fost adevăruri. Eu am fost la preot atunci, am cartea. Nu mi-a zis să mă întorc, dar zicea că vine ea la Alicante. (...) Tot timpul m-am gândit, aveam în plan să iau o rulotă și să vină să stăm pe plajă. A abandonat mult prea devreme. A fost un șoc și nu a avut cine să o ajute. În vocea ei se simțea putere nu am știut că are probleme. O să îi sun, dar n-am numărul lor. N-am venit să le cer nimic. Am o relație slăbuță cu ei. Când își vezi mama cu unul de vârsta ta, nu e simplu. Să știi că ăla e neica nimeni. Am lucrat și eu, în Europa, 15 ani până să mă întâlnescu cu ea. Aveam 35 de ani. Era mai mare cu 23 de ani, dar nu m-a deranjat." , a mai povestit Liviu Arteni la "Agenția Vip".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro