Liviu Dovleac, vinovat de moartea Denisei? Familia vedetei îl caută în disperare și vrea EXPLICAȚII URGENTE

+3 click pentru
galerie

Liviu Dovleac, fostul impresar al Denisei, bărbatul care, de ceva vreme, pare să fie de negăsit, pare să fie luat în colimator și de familia artistei, Iar motivul este cât se poate de întemeiat, el fiind chemat să dea o serie de explicații plauzibile cu privire la boala Denisei.

Mai exact, de ceva vreme, în familia Denisei circulă informația că Liviu Dovleac ar fi observat că Denisa nu se simțea bine de mult mai multă vreme decât s-ar fi crezut. Doar că, decis să o poarte la cât mai multe cântări, să scoată cât mai multe melodii și, astfel, să câștige cât mai mulți bani, impresarul vedetei nu i-a permis, practic, să meargă la medic la primele semne de slăbiciune, așa cum, de altfel, se pare că și-ar fi dorit artista.  
Mai mult, spun sursele noastre, momentan, cei din familia Denisei vor să aibă o discuție cât se poate de serrioasă cu Dovleac, pentru a-i da acestuia șansa să explice că, de fapt, nu ar avea nicio legătură cu faptul că vedeta a descoperit, prea târziu, că este bolnavă. 
”Se pare că Dovleac știa că Denisa se simțea rău și că are nevoie de odihnă. Dar îi făcuse un părogram infernal chiar dacă ea se tot plângea că e slăbită. Îi spunea să bea un suc, să își revină și nu îi dădea nicio zi de pauză. Ea voia să își facă analizele mai de mult, dar nu avea timp”, ne-a spus un apropiat de-al familiei.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro