Liviu Teodorescu este în culmea fericirii. Ce anunţ a făcut artistul

+3 click pentru
galerie

Liviu Teodorescu este în culmea fericirii. Ce anunţ a făcut artistul © instagram.com

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi. Artistul este iubit de foarte multe fete, dar doar una dintre ele este cea cea care i-a cucerit inima. 

Liviu Teodorescu este un artist foarte îndrăgit de la noi din ţară. La fiecare concert este asaltat de mii de fete, dar Liviu nu este singur. Cântăreţul a postat pe contul său de instagram o fotografie cu iubita lui, Iulia. Liviu Teodorescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de ea de mult timp, iar ieri au împlinit 9 ani. Tânăra este foarte talentată şi de foarte multe ori îl ajută pe artist la scrierea versurilor pentru piese. Liviu Teodorescu este un artist împlinit. Pe plan personal stă foarte bine, iar de carieră nici nu se pune problema.

Liviu Teodorescu a vorbit la Antena Stars despre mutatul în casă nouă

"Nu m-m mutat încă, sunt în curs de mutare (n.r. în casă nouă). Are vreo 90 de metri, e P plus 1 plus mansardă. Nu am curte mare. E în Bucureşti. Asta o sacrifici cumva. am cumpărat-o deja construită. Am plătit-o cash. Când vii cu cash-ul în geantă negociezi altfel. Mă mut cu iubita mea", a povestit Liviu Teodorescu la "Star Matinal".

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro