VIDEO / Liviu Vârciu mergea pe drum şi a dat peste EL! L-a luat acasă, la filmat şi apoi a făcut anunţul

foto: facebook

Liviu Vârciu se plimba cu maşina prin oraş, când a dat peste el. Sensibil, artistul a coborât şi l-a luat cu el, apoi l-a filmat şi a postat imaginile pe internet.

Liviu Vârciu le-a topit inimile tuturor iubitorilor de animale. Artistul a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care apare ţinând în braţe un pui de căţel, căruia îi caută stăpână.

"Cum mergeam eu aşa pe stradă, ghici peste cine am dat? Vreau o stăpână, vreau o stăpână! Şi eu vreau o stăpână, stai liniştit! Crezi că dacă ne-am pune pe stradă, aşa, ne-ar lua cineva?", le spune Liviu Vârciu prietenilor lui virtuali în filmuleţul postat pe o reţea de socializare.

Liviu Vârciu este unul dintre componenţii trupei "L.A.", care a făcut furori pe piaţa muzicală în anii '90 cu melodia "Ochii tăi". Artistul a fost căsătorit cu Adelina Pestriţu, de care a divorţat după numai un an, despărţirea fiind una cu scandal.

Citeşte şi:

VIDEO / Nici boala nu l-a ţinut pe Nea Mărin departe de colindat! "Spaima vedetelor" şi Liviu Vârciu, cuceriţi de tradiţiile şi obiceiurile din Maramureş

Liviu Vârciu e pieton! Vezi ce s-a întâmplat cu vedeta TV

VIDEO / Cândva drăcuşori, acum îngeraşi! Unde au fost şi unde au ajuns vedetele care incitau publicul

Liviu Vârciu, la 16 ani! Cum arăta artistul înainte să cunoască celebritatea. "Aşa se purta înainte?"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro