VIDEO / Lora a vorbit despre relaţia de prietenie cu Doiniţa Oancea: "Nu mai eram demult pe aceeaşi lungime de undă"

Sursa foto: arhiva

După ce a fost acuzată că i-ar fi furat iubitul prietenei ei cele mai bune, Doiniţa Oancea, Lora a decis să se justifice  pentru alegerea făcută într-un interviu dat pentru emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

Dorinţa Oancea mărturisea în urmă cu câteva zile că  Lora şi Ionuţ Ghenu sunt împreună de mai bine de 8 luni şi că a suferit cumplit. În acelaşi timp, Lora spune că actriţa nu mai era demult prietena ei din cauza faptului că nu mai aveau aceeaşi pasiuni şi nu mai erau pe acceaşi lungime de undă.

"Am fost lovită de cineva care nu are nici o legătură cu domeniul în care lucrez eu. Noi vorbim acum de o persoană în care eu nu m-am mai regăsit şi nu am fost pe aceeaşi lungime de undă. De aceea nu am mai mers în acelaşi anturaj. Fiecare îşi va primi răspunsurile pe care le vrea la un moment dat. Eu vreau acum să am grijă de mine. Asta e important. E foarte uşor să apari la TV şi să nu spui lucrurilor pe nume. Alţii o fac, eu nu vreau să influenţez pe nimeni. Eu nu vreau să mă joc. Dacă o să fiu jignită o să ripostez", a spus Lora la Antena Stars.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Sătulă de atâtea complicaţii în jurul ei, Lora a dat cărţile pe faţă atât în ceea ce priveşte prietenia cu Doiniţa Oancea, cât şi relaţia cu Ionuţ Ghenea. Legătura strânsă din vara lui 2014 dintre cele două s-a schimbat la 180 de grade: în viaţa blondei a survenit divorţul, iar în viaţa brunetei despărţirea de iubit. Ionuţ Ghenea a continuat să colaboreze atât cu Lora, cât şi cu soţul ei, iar Doiniţa practic a ieşit din grup.

T.S

Citeşte şi: 

Ionuţ Ghenu, transformat în maimuţă de Lora: "Ce-am făcut?"
Apropiații Lorei spun TOTUL despre relația ei cu Ionuț Ghenu. Ce planuri au cei doi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro