După o triplă aniversare, Lora se internează: "Operaţia ne-a stricat planurile!"

+2 click pentru
galerie

Forţată de împrejurări, cântăreaţa a intrat, de o săptămână, într-o vacanţă pe care nu şi-a dorit-o sub nicio formă. Problemele de sănătate descoperite în urma unui consult de rutină i-au cam dat Lorei planurile peste cap.

"Sunt tristă că am aceste mici probleme de sănătate, dar nu sunt distrusă! Toate se vor rezolva! Sunt tristă că voi avea un repaus pe care nu mi l-am dorit, că sunt concerte la care am renunţat pentru că trebuie să-mi rezolv aceste probleme. Mi-e puţin frică de operaţie pentru că sunt om, nu pentru că sunt <grav bolnavă>! (...) Îmi scot un miom de pe uter, adică un fibrom care are în definiţie cuvintele "tumoare benigna" şi ştiu că sună înfricoşător, dar nu e. Foarte multe femei fac acest miom, care este de multe ori moştenire genetică. Sunt femei care au născut cu fibrom de 16 cm şi altele care îl au toată viaţa fără să şi-l scoată dacă nu le creează probleme. Vă mulţumesc pentru mesajele de încurajare, pentru că recunosc, mi-e frică puţin de operaţie şi mă ajută la psihic mesajele voastre", a declarat Lora săptămâna trecută, pe facebook, stârnind comentarii şi reacţii altruiste ale fanilor.

Diagnosticată cu tumoare pe uter, artista a răsuflat uşurată în momentul în care rezultatele biopsiei au indicat faptul că nu are cancer. Veştile primite au bucurat-o pe Lora, însă operaţia tot nu poate fi evitată. Aşa că săptămâna viitoare va ajunge din nou la clinica din Istanbul. "Mi-au fixat operaţia pe 25 iulie, iar pe 23 iulie este ziua mea, ziua soţului şi împlinim şi un an de la cununia civilă".

OPERAŢIA NE-A STRICAT PLANURILE

"Operaţia ne-a cam stricat planurile. Ne gândeam să petrecem la piscina unde ne-am căsătorit, acum să vedem ce vom face. Oricum a doua zi, pe 24 iulie, trebuie să plec la Istanbul", a declarat Lora pentru spynews.ro. Vedeta a ales să facă intervenţia în Turcia, întrucât perioada de recuperare este mult mai scurtă. "Nu aveam o problemă cu tăierea, dar medicii de aici mi-au spus că timp de şase luni nu am voie să fac efort. Operaţia va fi făcută laparoscopic în Istanbul, iar după două săptămâni, fără prea mare efort, voi putea să susţin concerte'', ne-a mai spus cântăreaţa, care este nerăbdătoare să se întoarcă pe scenă.

"A venit rezultatul biopsiei. Este bine, slavă Domnului. Grea aşteptare! Vă mulţumesc ca nu m-aţi lăsat singură."  Aceasta este vestea dată de Lora fanilor de pe facebook, care au răsuflat uşuraţi.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro