VIDEO / Lora, despre machiaj! Cât timp petrece artista în oglindă

foto: facebook

Lora atrage premiile, mai ceva ca un magnet. Cea mai îmbrăcată vedetă, cea mai sexy solistă. Ce-i drept, nu are cum să nu câștige! Apariția de la ultimul eveniment a fost de-a dreptul demențiala.

Tocurile și negrul au evidențiat-o din plin pe artistă. Ținuta a fost spectaculoasă și sexy. Dantela i-a scos în evidență trupul perfect, iar noua coafură, cu părul prins suceşte capete. Cu toate astea, Lora a mărturisit că nu petrece foarte mult timp în oglindă, mizând mai mult pe frumuseţea naturală decât pe trucurile din cutia cu machiaj.

"Mă uit în oglindă şi intru pe pilot automat dacă trebuie să mă machiez în 10 minute ştiu exact ce trebuie să fac mă uit să nu fie ceva inestetic, să nu fiu mânjită de ceva. Mă bucur că mă apreciază mulţi fizic, mă bucur că sunt apreciată. Mă uit în oglindă şi intru pe pilot automat. Dacă trebuie să mă machiez în 10 minute, ştiu exact ce trebuie să fac, mă uit să nu fie ceva inestetic, să nu fiu mânjită de ceva. Contează puţin cam prea mult imaginea. Pentru mine, o privire, un zâmbet e cea mai importantă haină. Un suflet frumos într-un corp frumos şi sănătos asta înseamnă frumuseţe", a declarat Lora la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cântăreaţa a mărturisit că realizările din sfera personală şi profesioanlă sunt cele care îi umplu inima de fericire. "Mă uit în oglindă când am relizări personale, profesionale şi sunt ferictă şi mă felcit.Mă desprind de tot ce e negativ. Dacă îţi judecă aspectul fizic e o persoană superficială".

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului "Next Star". În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

Citeşte şi:

Are un corp perfect! Lora şi-a etalat formele apetisante într-un body sexy

Lora a vorbit despre persoana specială care există în viaţa ei! Dezvăluiri incendiare

Lora a dezvăluit secretul tenului său perfect. Uite ce trebuie să faci să arăţi ca ea!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro