Lora, hărţuită de o femeie: "Eşti o vulpe şireată". Replica artistei şi motivul scandalului te vor șoca

+2 click pentru
galerie

E celebră, talentată şi admirată, însă la "pachet" cu faima a primit şi lucruri mai puţin plăcute. Cântăreaţa Lora trăieşte în teroare de când a început să aibă succes pe plan profesional şi primeşte aproape zilnic mesaje de ameninţare pe pagina de Facebook.

Lora e terorizată şi îşi doreşte o lege care să-i pedepsească pe hărţuitori. După ce în urmă cu câteva săptămâni a fost ameninţată de câţiva "prieteni" virtuali şi a ajuns să se teamă pentru viaţa ei, artista a primit astăzi un nou mesaj jignitor pe Facebook, pe care a decis să-l facă public. De această dată, hărţuitoarea este o admiratoare geloasă a lui Connect-R care i-a cerut Lorei să nu-i mai facă ochi dulci în emisiunea "Next Star", în care cei doi sunt juraţi.

"Cât de nebună să fii surioară? :)) Doamne Fereste! Abia aştept ziua când persoanele care hărţuiesc în acest mod, să platească bani frumosi pentru asta", a scris Lora pe Facebook, unde a postat două dintre mesajele private pe care le-a primit de la admiratoarea lui Connec-R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro