Lora îi dă replica Doiniţei Oancea: "Nu ţi-am furat iubitul!"

Sursa foto: arhiva

Lora şi Doiniţa Oancea obişnuiau să fie nedespărţite până în această vară când în presă au apărut prima oară zvonurile că artista ar fi cuplată cu Ionuţ Ghenu, fostul prieten al creatoarei de modă.

Invitată la o emisiune TV, Lora a negat vehemet faptul că s-ar fi "încurcat" cu iubitul prietenei sale cele mai bune. Ba mai mult, artista susţine că tot scandalul i-ar fi făcut foarte mult rău mamei sale. 

"Nu i-a furat iubitul prietenei mele. Este fals. Doiniţa şi Ionuţ nu mai erau împreună atunci când ne-am cuplat noi. Tot ce a vehiculat presa este fals. Mama mea a suferit foarte mult din cauza acestui scandal pentru că ştie ce copil a crescut", a spus Lora la un post TV.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Sătulă de atâtea complicaţii în jurul ei, Lora a dat cărţile pe faţă atât în ceea ce priveşte prietenia cu Doiniţa Oancea, cât şi relaţia cu Ionuţ Ghenea. Legătura strânsă din vara lui 2014 dintre cele două s-a schimbat la 180 de grade: în viaţa blondei a survenit divorţul, iar în viaţa brunetei despărţirea de iubit. Ionuţ Ghenea a continuat să colaboreze atât cu Lora, cât şi cu soţul ei, iar Doiniţa practic a ieşit din grup.

Cine este Lora

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului "Next Star".

În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

T.S

Citeşte şi:
Lora a recunoscut: "Ionuţ Ghenu este iubitul meu de 8 luni". Spynews.ro a avut dreptate

VIDEO / Lora, moment ruşinos! "Mi s-a înfipt tocul în scenă, toată lumea a râs de mine"
Lora, în sfârşit, mămică? Ştie deja cum îl va chema pe copilul ei: "Va fi băiat!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro