Lora, indignată de surorile lesbiene: "Otrăviți ziua oamenilor normali și fericiți cu asemenea atrocități! Mergeţi la psihoterapeut, sunteţi bolnăvioare!"

+2 click pentru
galerie

Cântăreaţa Lora este revoltată şi ia atitudine după ce surorile Roller Sis, Isa si Lis, au declarat mândre că sunt lesbiene. Artista cere intervenţia autorităţilor şi le sfătuieşte pe tinerele cântăreţe să meargă la psihoterapeut.

"Nu înțeleg cum autoritățile nu fac nimic în legătură cu incestul care este promovat în ultimele zile în România. Așa apare mâine și un pedofil, că e liber să facă ce vrea atâta timp cât fetița sau băiețelul nu se opune sau poate chiar tații cu fiicele, mamele cu copiii lor. Să fie poze multe în ziare că na, "fiecare face ce vrea". S-a mers mult prea departe cu dorința de publicitate. E mare păcat din foarte multe puncte de vedere. Fetele ori sunt bolnavioare și ar fi bine să nu se mai înjure cu oamenii normali, ci să meargă la un psihoterapeut care să le explice frumos ce e în neregulă cu ele, ori fac asta pentru publicitate pentru că cineva le-a "sfătuit" de bine.

Eu sunt în această industrie și ştiu că se poate reuși pe bune, fără astfel de nenorociri, dacă ai talent. Dacă nu ai, stai acasă și gândește-te la un domeniu în care poți pătrunde cu talentul cu care ești înzestrat. Este greșit din atât de multe puncte de vedere și cel mai trist e că fețele cred că lumea e rea și invidioasă. Poate când vor deveni mame vor înțelege ce greșeală au făcut. Dar până atunci, așa ceva, dacă există pe bune sau nu, nu ar trebui să fie permis ca metodă de lansare. Otrăviți ziua oamenilor normali și fericiți cu asemenea atrocități! Nu există "face fiecare ce vrea" fără să se suporte consecințele. Așa poate spune și violatorul și alți dezaxați sexual. De-aia avem legi, să protejeze oamenii normali de asemenea "erori". Pfff...", a scris Lora pe site-ul de socializare Facebook.

Citeşte şi:

Una-i brunetă şi focoasă, alta-i şatenă şi sexoasă, iar gesturile lor au scandalizat o ţară întreagă! Surorile Roller Sis recunosc că sunt lesbiene / Fotografiile incestuoase care te vor şoca

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro