Lora, mesaj emoţionant pentru fani la sfârşit de an! Ce le-a transmis artista acestora?

Sursa foto: arhiva

Lora este o artistă în vogă în această perioadă, dar pe lângă faptul că este talentată, vedeta arată şi extrem de bine. Cântăreaţa le-a transmis fanilor săi un mesaj foarte sensibil cu ocazia sarbatori de Anul Nou.

Artista a făcut o retrospectivă a anului 2015, unul care pentru ea a fost de-a dreptul spectaculos şi plin de evenimente mai vesele sau mai triste.

"Pentru mine 2015 a fost "anul telenovelă". Atât de neprevăzut dar totuşi "intuibil", atât de sucit şi determinat să dea cu tot ce credeam că ştiu de pământ, încât acum nu mai sunt sigură "ce culoare are roşul".

Pentru mine a fost un an în care am rezistat şi i-am supravieţuit. Îmi doresc un 2016 în care să TRĂIESC! ..şi la fel va doresc şi vouă! Trăiţi frumos şi "nu faceţi dragoste cu grijă" de vieţile altora. Altfel veţi avea doar păreri în loc de amintiri, doar veţi "crede" că ştiţi despre viaţă, fără să fi trăit cu adevărat nimic. Cu drag a voastră",
a scrie Lora pe Facebook.

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului "Next Star". În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

T.S

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Lora, mesaj emoţionant pe facebook! Fanii i s-au alăturat

Lora a părăsit România, dar nu pentru relaxare! De ce a plecat cântăreaţa din ţară?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro