Lora, plină de cearcăne şi răvăşită. Ce a păţit?

Lora, ce ai păţit? Cântăreaţa a apărut fără machiaj, cu cearcăne şi cu părul răvăşit.

Se pare că situaţia din ultima vreme şi-au pus amprenta asupra ei. Nu puţini au fost cei care au vorbit pe la colţuri despre Lora şi managerul ei, Ionuţ Ghenu, însă artista a găsit metoda prin care să se ferească de gurile rele. 

Cântăreaţa nu apelează la cuvinte, ci la zâmbete. "Model de zâmbet care sfidează răutatea unei zile proaste. Dacă reuşeşti să îl menţii, ai câştigat.", a scris artista în dreptul fotografiei postate pe pagina unui site de socializare.

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului "Next Star".

În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Gata, nu mai minte! A dat-o pe faţă. Lora şi iubitul, în aşternuturi

VIDEO / Lora, fără sutien la o emisiune TV! Ţinuta ei a făcut senzaţie

VIDEO / Ţi se face pielea de găină! Lora a trăit clipe ce au marcat-o pe viaţă! "Am văzut cum a intrat Am văzut cum a intrat între cele două cisterne"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro