Lora şi Ghenu, escapada cu peripeţii! Când să fie şi ei romantici, li s-a întâmplat pocinogul!

Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, iar de când a anunţat oficial că formează un cuplu cu managerul ei, Lora parcă este şi mai vizată de ochii curioşilor. Pentru a-şi lua o binemeritată pauză, artista a fugit departe de România, pentru a se relaxa.

Tocmai în Italia, Lora a găsit locul perfect pentru a se relaxa şi pentru a-şi încărca bateriile, însă nu singură, ci alături de o gaşcă mare de prieteni, dar şi alături de Ionuţ. „M-am distrat foarte bine în vacanţă. Mi-am încărcat bateriile. M-am îndrăgostit de ski. A fost a doua oară când am practicat sportul acesta, dar începe să îmi placă din ce în ce mai mult”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Lora.


Artista nu s-a mulţumit doar cu sporturile de iarnă pe care le-a practicat şi s-a decis să se bucure de toate frumuseţile pe care Italia le avea de oferit. „Eram foarte aproape de Veneţia şi era păcat să nu profităm de acest lucru. Am avut noroc în prima zi, căci am prins o vreme superbă, dar în a doua am fost nevoiţi să ne înfoliem, la propriu, pentru a putea vizita oraşul”, a mai spus Lora.


Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului "Next Star". În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

Citeşte şi:

VIDEO / Se distrează şi se menţine în formă în acelaşi timp! Lora şi-a impresionat fanii cu un dans lasciv

Declaraţiile Lorei au afectat-o! Imaginea cu Doiniţa Oancea care i-a făcut pe fani să exclame: "Eşti prea tristă!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro