Lora şi managerul ei sunt din ce în ce mai apropiaţi. Ultima imagine îi dă de gol?

Relaţia dintre Lora şi managerul ei Ionuţ Ghenu a fost învăluită în mister de-a lungul timpul şi nu de puţine ori presa a speculat o relaţie ce trece din sfera profesională în cea amoroasă.

Artista a evitat să spună lucrurilor pe nume, dar nici nu s-a ascuns şi de fiecare dată când s-a aflat în preajma lui Ionuţ Ghenu le-a arătat fanilor săi cât de fericită e.

Aşa se face că în urmă cu puţin timp, Lora şi managerul său s-au fotografiat împreună, iar artista a postat imediat imaginea. "Azi avem de "impuscat 5 iepuri". S-avem spor! Putere de munca si voua!", a scris Lora în dreptul fotografiei postate pe pagina unui site de socializare.

În urmă cu o lună de zile, prezentă în cadrul emisiunii "Răi, da' buni" de la Antena Stars, Lora spunea că în viaţa ei lucrurile s-au aşezat şi trăieşte o perioadă foarte frumoasă şi liniştită. "Am pe cineva special în viaţa mea. E riscant, dar merită. Este foarte riscant cu programul meu. Am obosit să obosească oamenii de pe lângă mine. Iubirea a dat cu mine de pereţi. Mi-am dorit parteneriat bazat pe încredere. Ceea ce se întâmplă cu mine în aceste momente este o alegere făcută cu inima. Am avut oameni care m-au sfătuit", a declarat artista.

Declaraţiile incendiare ale artistei nu s-au oprit aici. Ea a spus despre Ionuţ Ghenu că este o persoană care îi dă energie pozitivă."Ghenu imi dă încredere în mine. Are o energie care nu te lasă să cazi, ceea ce e foarte rar să nu găseştia aşa ceva. Eu nu dau detalii despre ce avem noi, cine şi cum face paşii, am învăţat să nu spun detalii intime despre viaţa mea", declara Lora, într-un interviu pentru Un Show Păcătos.

A fost căsătorită cu Dan Badea

Lora Petrescu şi Dan Badea s-au căsătorit în vara lui 2012, în cadrul unui eveniment emoţionant, în care au plâns unul în braţele celuilalt, şi-au făcut declaraţii de amor şi au părut mai fericiţi ca oricând.

Cei doi au semnat, în octombrie 2014, actele de divorţ! Astfel, au decis să meargă pe drumuri separate după doi ani de căsnicie, presăraţi cu iubire. Din păcate însă, atât cântăreaţa, cât şi actorul nu au reuşit să mai găsească o cale de mijloc între carieră şi viaţa de familie, iar de aici până la divorţ a fost un singur pas

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

Motivul pentru care Lora se menţine rezervată în privinţa lui Ionuţ Ghenu: "Dacă eu aş cădea din nou... "

Oferta care a lăsat-o cu gura căscată pe Lora! Ce a încercat să-i vândă o "prietenă" pe internet

E.V 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro