Lora varsă lacrimi amare în show-ul "Asia Express"! Prin ce momente de groază au trecut artista şi partenerul ei

+3 click pentru
galerie

Lora şi partenerul ei © Facebook

Lora face parte dintre concurenţii care au plecat, alături de partenerul ei, în aventura vieţii lor, în Vietnam, pentru emisiunea "Asia Express".

În cadrul competiţiei "Asia Express" regulile au fost foarte dure, concurenţii confruntându-se cu situaţii grele şi complicate pentru a ajunge la destinaţia finală, fără bani, fără telefoane sau fără facilităţi.

Lora nu a trecut prin puţine peripeţii în show-ul "Asia Express"şi i-a fost greu să facă faţa tuturor provocărilor. Acesta a trebuit să facă autostopul de mai multe ori împreună cu iubitul ei, a mers foarte mult pe jos, a resimţit teribil tot efortul pe care a fost nevoită să îl facă, iar la un moment dat aceasta a izbucnit în lacrimi. 

Lora a plâns în cadrul competiţiei "Asia Express" deoarece i-a fost  frică că va fi dată jos dintr-un autovehicul, după ce a găsit cu mare greutate transport.

"După experienţa cu autobuzul vom lua cu noi pe oricine în maşină când plecăm în turnee... îmi era frică de durerea cauzată de acest gest, am crezut că ne dădea jos, dar şoferul voia să facă mai mult loc." a declarat Lora.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro