Loredana Chivu a pățit-o! A fost nevoie de intervenția Poliției pentru a o scăpa de un scandal URIAȘ

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu a trecut, zilele trecute, printr-un eveniment cel puțin groaznic. De altfel, blonda cunoscută pentru pictorialele ei, dedicate bărbaților, a avut nevoie de Poliție pentru a ieși din încurcătura în care s-a băgat, singură...

Loredana Chivu a reușit să blocheze toată zona bulevardului Decebal, chiar în apropierea cafenenelor de fiţe,acolo  unde tânăra vedetă voia să se bucure de o mică ieșire, cu fetele, ”la bârfă". Mai exact, fosta asistentă tv a rămas în plină stradă pe a treia bandă a carosabilului, cu un bolid de lux în valoare de 80.000 Euro (la ce probleme are cu mașina, sigur a mai scăzut deja prețul), încurcând timp de o oră toată circulaţia de pe bulevard. 

Venind în ajutor, un tânăr cu o maşină aproape la fel de scumpă, și-a dat seama că nimic nu o mai poate salva pe blondă din situaţia neplăcută în care era. Și, fără să stea pe gânduri, ”craiul” a chemat în grabă o platformă.

Şoferul sau maşina a fost stricată? Nu știm asta cu certitudine, dar știm doar că situaţia a fost sub control de autorităţile noastre - Poliția apărând, la jumătate de oră de la eveniment, la fața locului -, dar, în schimb, Loredana Chivu a cules multe, multe înjurături strașnice de la şoferii din zonă.Loredana Chivu, amorezată până peste cap.

Loredana Chivu a vorbit în emisiunea "Răi Da' Buni" despre relaţia cu iubitul său, bărbat despre care spune că este un domn extrem de educat şi grijuliu. Mai mult de atât, Loredana Chivu a spus că încă nu se mărită.

 "Mă gândesc să fac trei copii. Întâi vreau să mă mărit şi după primul copil. Sunt o tipă organizată şi ştiu ce vreau. O să fiu o mămică modernă şi o să mă las pe mine pe locul doi. O să muncesc în continuare, dar nu o să renunţ nici la sală", a spus Loredana Chivu

 Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

B.R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro