VIDEO / Loredana de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi! Mama ei l-a făcut praf pe Tudor: "E cel mai nesimţit din competiţie!"

Mama Loredanei de la "Mireasă pentru fiul meu" l-s criticat dur pe Tudor şi consideră că nu este de nasul fiicei ei.


Mama Loredanei a venit în platoul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", unde l-a făcut praf pe Tudor. Între Loredana şi Tudor părea că se încheagă o relaţie, dar mama ei nu este de acord. Când a auzit declaraţiile mamei sale, concurenta a început să plângă în hohote.

"Eu nu vreau să fie cu Tudor. Mi se pare cel mai nesimţit, cel mai nebun din competiţie. Mama lui vorbeşte ca la mahala. Îmi vine să plâng, Loredana nu e aşa. Îi dau o oră să plece dacă vrea să facă un cuplu cu Tudor. Este un băiat violent", a declarat femeia, sâmbătă, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro