Lovitură neaşteptată pentru Maria Ciobanu. Soţul i-a pregătit o surpriză care cu siguranţă nu îi va pica bine

Se spune că, de multe ori, viaţa bate filmul. Iar când vine vorba de îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu, totul pare desprins dintr-un scenariu demn de Hollywood. Spynews.ro a aflat câteva detalii din viața artistei care, cu siguranță, o vor face pe vedeta muzicii populare să se înfurie cumplit.

Mircea Cîmpeanu, fost baschetbalist de performanţă, şi-a împărţit viaţa de familie între două nume grele ale muzicii populare din România: Ileana Sărăroiu şi Maria Ciobanu.

Mircea Cîmpeanu alături de soţia lui, Maria Ciobanu

Fostul sportiv de performanţă a fost căsătorit cu Ileana Sărăroiu, dar aceasta a murit în 1979, în timp ce se afla la o nuntă, chiar pe scenă. La vremea respectivă, cea mai bună prietenă a Ilenei Sărăroiu era Maria Ciobanu, supranumită şi „Ciocârlia” României. După moartea Ilenei, Maria Ciobanu a încercat să-l ajute pe Mircea Cîmpeanu, pe care-l lua cu ea la diferite nunţi. „Era distrus de durere. Îl luam cu mine la nunţi pentru că avea maşină şi staţie de amplificare”, a declarat Maria Ciobanu în presă. În 1981, cei doi s-au căsătorit, iar Maria Ciobanu avea să declare că i-a fost foarte greu să facă un astfel de pas deoarece urma să-l aibă ca soţ pe cel care a stat alături de cea mai bună prietenă a ei. "Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie", a povestit Maria Ciobanu cu ceva vreme în urmă.


Numele lui Mircea Cimpeanu figurează pe crucea din marmură albă de la mormântul Ilenei Sărăroiu


Spynews.ro a descoperit însă că pe crucea din marmură albă de la mormântul Ilenei Sărăroiu, din cimitirul Sfânta Vineri din București, se regăseşte şi numele  lui Mircea Cîmpeanu. Iar acest lucru înseamnă că atunci când va trece la cele veşnice, soţul Mariei Ciobanu va fi înmormântat alături de prima soţie și nu de actuala, semn că sentimentele pe care le-a avut pentru Ileana Sărăroiu nu pot fi uitate și, evident, comparate.

Citeşte şi:

Maria Ciobanu, supărată pe Dragoş Dolănescu! Dezvăluiri neştiute despre relaţia dintre cei doi fraţi: "A greşit foarte mult faţă de Ionuţ!"

Nici moartea bunicii Didina nu i-a "îmbânzit"! Ionuţ Dolănescu explică ironic de ce nu vine fratele lui la înmormântare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro