Lucian Bute, nuntă fără fiţe. Vezi aici cum va arăta meniul!

Petrecere mare in familia lui Bute! Pugilistul  si soţia lui, Elena, îsi vor uni destinele şi în faţa Divinităţii. Dupa ce zilele trecute au spus "da '' in fata ofiterului Starii Civile, sambata cei doi vor organiza nunta într-un complex de cinci stele din Galaţi.

Pugilistul a încercat să împace toţi invitaţii şi a vrut ca meniul să fie unul simplu. Astfel, cele 450 de persoane care sunt invitate la nunta multiplului campion vor degusta bunăţi tradiţionale româneşti, iar cei mai pretenţioşi vor servi muşchi de vită cu ficat de gâscă. Din meniu nu vor lipsi si Tornedo de Vită Rossini, peşte de Dunăre, şampanie, vin şi băuturi tari.

Localul în care se va desfaşura fericitul eveniment este un complex de cinci stele din Galaţi, unde oaspeţii vor fi cazaţi şi unde se vor bucura de piscina interioară sau se pot distra în zona de agrement.

Lucian si Elena vor sta în tară până pe 3 iulie când vor pleca în Canada, acolo unde locuieşte pugilistul de zece ani, iar apoi cei doi vor pleca în Caraibe pentru a petrece luna de miere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro