Luminiţa Anghel, în scandal cu mama naturală a fetiţei pe care a luat-o în plasament: "Mi-aţi cumpărat fata" / "Ar trebui să-mi mulţumiţi că am crescut-o!"

Luminiţa Anghel trăieşte un adevărat coşmar. După ce mama naturală a fetiţei pe care a luat-o în plasament de 4 ani a apărut şi vrea să-şi ia fata acasă, cântăreaţa este acuzată că ar fi vrut să cumpere copilul.

Drama continuă pentru Luminiţa Anghel. Angelica Constantin, mama naturală a fetiţei pe care cântăreaţa o creşte de 4 ani, o acuză că i-a trimis un plic cu bani în schimbul copilului.

Mi-am lăsat fetiţa la centrul de plasament pentru că aveam probleme cu banii, dar cu condiiţia de a o vedea de fiecare dată când vreau. Vizitam fetiță de două ori pe săptămână. Am mers la centrul de plasament și o doamnă mi-a dat un plic cu poze și un alt plic cu mulți bani.Plicul era rupt şi am văzut prin găurica aia că sunt mulți bani, erau albaștri, erau mult, 60.000.  Am întrebat-o pe doamnă cu cine am onoarea și ea mi-a spus că e de la protecția copilului. Nu am luat banii fiindcă eu mi-am vrut fetița înapoi. Mi-ați cumpărat fetița cu protecția copilului. De ați ales fetița mea? Mi-aţi luat fetiţa fără semnătură", a spus Angelica Constantin, marţi seara, la Kanal D.

Deşi trăieşte în condiţii mizere, nu are un venit sigur şi şi-ar câştiga pâinea cerşind, femeia nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la Măriuca. De cealaltă parte, Luminiţa Anghel se declară şocată de acuzaţiile aduse.

Când amvăzut-o pe Măriuca era un copil apatic, foarte trist, avea cearcane, se ascundea dupa fusta unei doamne. Nu mi-a atras atentia acest copil, fiindca era foarte trist. La început a venit doar în weekenduri şi în vacanţe la noi, dar apoi am devenit tutorele ei. Aşa a vrut Dumnezeu. Nu am cunoscut-o pe mama Mariucai. Nu i-am propus niciodata bani. Doamna Constantin, faceti niste acuzatii foarte grave. Puteti sa fiti data in judecata. Eu nu am ales aceasta fetita, asa a vrut Dumnezeu. Ar trebui să îmi mulţumiţi că v-am crescut copilul, că este educat, că face cursuri de înot, de actorie, că ştie să vorbească...  Doamna, eu nu tin copilul la mine, dar rrebuie sa faceti o cerere si instanta va da fetita. Eu sunt tutorele ei, trebuie sa deschideti un proces. Nu puteti sa o luati decat pe cale legala, altfel vorbim de rapire. Nu puteti sa luati copilul de la mine ca pe un sac de cartofi, trebuie sa faceti o cerere. Instanta mi-a dat copilul in plasament", a spus Luminiţa Anghel.

Luminița Anghel are 3 copii, un băiat biologic - Filip (2 ani şi 5 luni), unul înfiat - David (16 ani) şi o fetiţă luată în plasament - Măriuca(5 ani).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro