"Mă pupă mai mult decât m-a pupat soţul meu toată viaţa!" Declaraţia emoţionantă a unei vedete TV

+3 click pentru
galerie

Îndrăgita actriţă Camelia Mitoşeru este fascinată de căţeluşul ei, care se comportă "ca un om mare" şi o pupă de dimineaţa până seara.

Invitată la "Stăpânii vedetelor", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Camelia Mitoşeru povesteşte cum i-a schimbat viaţa căţeluşul ei, Alvin. "E foarte inimos. E pupăcios, e sentimental... Vine dimineaţa, mă trezeşte, pune lăbuţele pe piept şi trebuie să stau să mă pupe cât vrea el. Mă împinge cu lăbuţele, să nu mă ridic. Dacă nu mă pupă toată ziua, de m-a albit! Cred că nu m-a pupat bărbatul meu, cât m-a pupat căţelul ăsta! (...) Dacă beau cafeaua, trebuie să îi dau şi lui să lingă, să vadă că beau cafea. Seamănă cu mine în totalitate: mâncăm la fel, dormim la fel. (...) Un căţel te echilibrează! Ies noaptea cu el, ies şi la 1.00 noaptea, când avem chef amândoi. Mai ales când era cald, toată vara... Dacă vrea cineva să scape de singurătate şi să nu facă niciodată depresie, să îşi ia un mic animal!", afirmă Camelia Mitoşeru.

Recent, în cadrul aceleiaşi emisiuni, nora Cameliei Mitoşeru a dezvăluit cum a ajuns Alvin la actriţă: soacra l-a "împrumutat" pentru câteva zile şi nu l-a mai înapoiat! Celălalt patruped al familiei Mitoşeru, Misha, a fost primit de Noemi în ziua în care a împlinit nouă ani de relaţie cu Mihai. „A fost o surpriză de la Mihai. Chiar în ziua aia împlineam nouă ani de relație. Eu nu voiam cățel, tocmai pierdusem un pechinez pe care l-am iubit foarte mult, îl aveam de 18 ani. Și nu mă mai simțeam în stare să mă atașez de alt cățel, de teamă. Ei, și fix în ziua aia, Mihai a plecat de acasă, mi-a zis că merge la sală. Chiar mă supărasem că s-a gândit să meargă la sală chiar atunci, de ziua noastră. Și a trecut o oră, apoi două și a sunat la ușă. Eu mă așteptam să aibă un imens buchet de flori, dar el o avea pe Misha, care era foarte, foarte mică”, a povestit Noemi Mitoșeru la „Stăpânii vedetelor”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro