Mădălina Ghenea, devastată după despărţirea de Matei Stratan! Vedeta nu poate să mai doarmă sau să mănânce

+3 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea © Instagram

Chiar dacă este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, despărţirea nu este uşoară nici pentru Mădălina Ghenea. Vedeta este devastată şi nu îşi poate reveni după ce ar fi aflat că Matei Stratan o înşală.

Mai multe surse au aflat că fiul de milionar ar fi fost infidel faţă de mama fetiţei sale. Mădălina Ghenea este distrusă de durere, conform dezvăluirilor făcute de Cristi Brancu.

"Mădălina este devastată şi nu poate să-şi revină. Este într-o criză a existenţei sale. Mi-a spus că nu mai poate să doarmă şi să mănânce şi că ar vrea ca totul să nu meargă mai departe. Ne roagă să-i respectăm intimitatea", a declarat prezentatorul TV la "Agenţia VIP".

Mădălina Ghenea a oferit primele declaraţii despre despărţirea de tatăl fetiţei sale.

"Ultimul lucru pe care îl doresc este ca viața mea să devină subiect zilnic de comentarii. Vă rog să înțelegeți că țin la intimitatea mea și vă rog să o respectați. Matei este tatăl comorii vieții mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viața noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluțiile din viața mea, a noastră și cred că timpul le va rezolva pe toate", a transmis Mădălina Ghenea. 

Milionarul Matei Stratan ar fi înşelat-o pe Mădălina Ghenea
După multe speculaţii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost înşelată de Matei Stratan, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste, în urma căreia au făcut şi o fetiţă. Acesta ar fi înşelat-o pe frumoasa Mădălina chiar cu una dintre colegele sale. Mădălina Ghenea a postat atunci pe reţelele de socializare o fotografie în care vorbeşte despre relaţiile extraconjugale. "Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul", a scris Mădălina în acea fotografie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro