VIDEO / Mădălina Ghenea, primele declarații despre despărțirea de Matei Stratan: "Timpul le va rezolva pe toate"

+2 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea © Facebook

Mădălina Ghenea a oferit prima declarație despre lucrurile care se întâmplă, în prezent, în viața sa. Aceasta a declarat că ține foarte mult la intimitatea sa, iar totul va fi rezolvat în timp. 

Mădălina Ghenea a oferit primele declarații despre situația actuală a relației sale cu Matei Stratan. Aceasta a spus că ține foarte mult la intimitatea sa și că locul tatălui copilului în viața lor va fi mereu unul privilegiat. 

"Ultimul lucru pe care îl doresc este ca viața mea să devină subiect zilnic de comentarii. Vă rog să înțelegeți că țin la intimitatea mea și vă rog să o respectați. Matei este tatăl comorii vieții mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viața noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluțiile din viața mea, a noastră și cred că timpul le va rezolva pe toate", a transmis Mădălina Ghenea. 

Milionarul Matei Stratan ar fi înşelat-o pe Mădălina Ghenea
După multe speculaţii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost înşelată de Matei Stratan, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste, în urma căreia au făcut şi o fetiţă. Acesta ar fi înşelat-o pe frumoasa Mădălina chiar cu una dintre colegele sale. Mădălina Ghenea a postat atunci pe reţelele de socializare o fotografie în care vorbeşte despre relaţiile extraconjugale. "Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul", a scris Mădălina în acea fotografie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro