Mădălina Manole NU a fost uitată de primul ei partener de scenă! Mesajul artistului şi imagini cu "fata cu părul de foc" la 22 de ani

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: arhivă / Facebook

Florin Apostol, primul partener de scenă al Mădălinei Manole, a scris în ziua în care s-au împlinit şapte ani de la moartea regretatei cântăreţe un mesaj în memoria ei. Gândurile sale au fost însoţite de o înregistrare în care apar imagini cu "fata cu părul de foc" de la începutul carierei sale. Unii dintre cei care au văzut clipul sunt de părere că nu ar fi recunoscut-o repede.

"7 ani de la plecarea Mădălinei Manole. Astăzi, ar fi împlinit 50 de ani. 
Dumnezeu să o odihnească în pace!"
, a scris cântăreţul Florin Apostol în urmă cu două zile.

În video-ul de mai jos sunt imagini cu Mădălina Manole pe vremea când avea 22 de ani. Regretata artistă a participat în 1989 la o emisiune cu Florin Apostol.

S-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" a atesat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro