La 54 de ani şi-a făcut apariţia în chiloţi şi ciorapi cu portjartier pe covorul roşu. Ce cântăreaţă a fost aproape porno la Premiile Billboard 2013

+2 click pentru
galerie

Are 54 de ani, dar a fost cea mai sexy apariţie la Gala Billboard Awards 2013 care a avut loc duminică seară, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Madonna, căci despre  ea este vorba, a făcut senzaţie la Premiile Bilboard şi a demonstrat încă o dată că merită să fie "Regina muzicii pop". Diva a apărut la eveniment îmbrăcată într-un body negru şi ciorapi cu jartiere şi, chiar dacă a trecut binişor de prima tinereţe, a reuşit să le facă invidioase pe mult mai tinerele ei colege de breaslă.

Ei au triumfat la Premiile Billboard!

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost marea câştigătoare a galei Billboard Awards 2013, unde a câştigat opt trofee, inclusiv cel acordat la categoria "artistul anului". Ea s-a impus şi la alte categorii importante, precum "cea mai bună cântăreaţă", "cea mai bună cântăreaţă country", "cel mai bun album Billboard 200", "cel mai bun album country" ("Red") şi "cel mai bun cântec country" ("We Are Never Getting Back Together").

Câte patru trofee au câştigat Gotye şi Rihanna, iar Madonna, Nicki Minaj şi One Direction au câştigat câte trei trofee.

Justin Bieber s-a impus la categoria "cel mai bun cântăreţ", grupul One Direction -la categoria "cel mai bun artist pop", Rihanna- la categoria "cel mai bun artist R&B", Nicki Minaj- la categoria "cel mai bun artist rap", iar Fun. s-a impus la categoria "cea mai bună trupă rock".

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro